Je bent nu hier: Home » Over Kitty Peetoom » Bindacademie

Bind_Academie.jpg

Bindacademie

Bind Academie is een academie voor nieuwe media en online marketingcommunicatie. Hier worden boeiende leergangen en workshops gehouden, jaarrond en ook geclusterd in de winteracademie en de zomeracademie. Ik geef er de training Corporate Storytelling. 

Uit de Bindacademiegids:

Corporate Storytelling: In elk bedrijf schuilt een verhaal. Een verhaal over ontstaan, ontwikkeling, mensen en dromen. Door de opkomst van sociale media is een authentiek verhaal belangrijker aan het worden. Steeds meer organisaties erkennen dat en willen hun eigen verhaal op papier krijgen. Een goed verhaal wordt gedragen door de medewerkers, laat zich makkelijk doorvertellen en vergroot de binding met interne en externe doelgroepen. 
Tijdens deze workshop leer je een goed verhaal te construeren. De trainer helpt je met het vinden van de juiste metaforen en inspireert je met voorbeelden van bedrijven die hun verhaal hebben gevonden en succesvol weten uit te dragen. Een workshop vol creativiteit die je tegelijkertijd praktische houvast geeft om met corporate storytelling aan de slag te gaan.

Meer info: www.bindacademie.nl